Mierzwiak to Ford nie dostał emocjonalnej podbudowy? Przeciez stracił matke, ojciec "oszalał". Widać fajna chemie miedzy Fordem a ojcem w Japonii, w samych dialogach zreszta czuc pretensje Forda do ojca, że nie pozwala mu zapomnieć o tragedii. Tym samym kibicuje mlodemu by wrocil do rodziny, a co najwazniejsze do syna ktoremu nie chcial zgotowac podobnego losu co sam przezyl w mlodosci.
Wystarczajace zabiegi by nie sklasyfikować postaci do rangi płaskich bohaterów. Nie sprawiedliwe jest tez twierdzenie jakoby nic o nim nie dalo sie powiedzieć. Jak dla mnie Edwards opowiedzial i pokazal wystarczajaco by przejmowac sie losami nie rodzinki. Zreszta jak juz wspomnial Pitero miedzy nimi jest fantastyczna chemia!
A propo czy tylko ja zauwazylem genialne oczko puszczone w strone japonskich filmow o Godzilli z Mothrą?
Wystarczajace zabiegi by nie sklasyfikować postaci do rangi płaskich bohaterów. Nie sprawiedliwe jest tez twierdzenie jakoby nic o nim nie dalo sie powiedzieć. Jak dla mnie Edwards opowiedzial i pokazal wystarczajaco by przejmowac sie losami nie rodzinki. Zreszta jak juz wspomnial Pitero miedzy nimi jest fantastyczna chemia!
A propo czy tylko ja zauwazylem genialne oczko puszczone w strone japonskich filmow o Godzilli z Mothrą?
Terminator | Aliens | Terminator 2: Judgment Day | True Lies | Titanic | Avatar
Directed by James "THE KING" Cameron
Directed by James "THE KING" Cameron
17-05-2014, 19:28