Cytat:Gdyby mu ojciec tego nie powiedział, to pewnie by Ford pomyślał "A niech się dzieje co chce, najwyżej MUTO wyrżnie mi rodzinę, ja wolę trochę odpocząć w tropikach:P
Nie, wróciłby do żony i dziecka i by filmu nie było a wtedy dopiero byłby płacz, że w ogole Godzilli nie pokazali :) Trza było ogladać uważnie od poczatku to bys wiedział, że typ przez ojca miał problem, wiecznie uciekał itd., stąd pewnie też do woja poszedł i długo go w domu nie było.
Cytat:Motyw Forda trafiającego przypadkiem 4 razy w kluczowe miejsca we właściwym czasie (2x Japonia, Hawaje, San Francisco), trochę mnie jednak obraził:)
No rzeczywiście, przypadek straszny. Raz, że geografia robi swoje, dwa, że z Japonią to był myk jego ojca i to, ze 6 lat prowadził badania i dopiero wtedy wzór kwiczenia MUTO się powtórzył. Zresztą typ po tym co mu ojciec powiedział sam się pchał tam_gdzie_akurat_coś_się_działo i nie trafiał tam przez przypadek.
Cytat:Przy okazji Godzilli, filmu w którym chodzi o - dla niektórych to może być szokiem, więc uwaga - tytułowego potwora (a na dokładkę dwa inne), MONSTER movie, nagle okazuje się że nie, powinno być go jak najmniej! I w ogóle super, że jest mało CGI, bo CGI jest dla dzieci, ważne że jest dzielny żołnierz o osobowości plażowego parasola, bo to takie poważne, dorosłe i w ogóle.
Mierzwiak, nie głupiej, bo wstyd ;) Przecież wiesz jaki pan reżyser miał pomysł na film i można się było domyślec, że nie bedzie to wesoła rąbanka i dwie godziny napierdalania się potworow. To, że tobie się nie spodobały postaci - ok (mnie się podobały, niby nic nadzwyczajnego ale były jak najbardziej w porzadku), ale żeby takie glupoty pisać jak teraz zarzuciłeś, że monster movie i potwory to jedziem i walić resztę? No nie :)
Cytat:Chyba nikogo, ważne że żołnierz wrócił do żony wuhuuuuuuu!
Pewnie, bo o tym jest ten film :)
Cytat:Strzelam, że to szok poseansowy.
Strzelaj dalej panie mądrala - ja dziś byłem drugi raz, film mam juz od kilku dni ułozony w bani i nadal mi sie podobało.
The height and weight of the victim can only be estimated from the partial remains. The torso has been severed in mid-thorax; there are no major organs remaining. Right arm has been severed above the elbow with massive tissue loss in the upper musculature... partially denuded bone remaining...
19-05-2014, 00:18 (Ten post był ostatnio modyfikowany: 19-05-2014, 00:34 przez slepy51.)