Ślepy51:
A w filmie powiedziane jest to... gdzie dokładnie?
No patrz pan, a ja myślałem, że o Godzilli. Nazywa się "Godzilla." Jest rebootem filmów o Godzilli. Na wszystkich plakatach jest Godzilla. Tagline brzmi "A king's arrival is never silent" i, jako miejscowy mądrala, strzelam, że "king" odnosi się do Godzilli. To czemu zamiast Godzilli mam się przejmować jakimś pozbawionym charakteru żołnierzykiem i jego równie mdłą rodzinką?
Cytat:Trza było ogladać uważnie od poczatku to bys wiedział, że typ przez ojca miał problem, wiecznie uciekał itd., stąd pewnie też do woja poszedł i długo go w domu nie było.
A w filmie powiedziane jest to... gdzie dokładnie?
Cytat:Pewnie, bo o tym jest ten film :)
No patrz pan, a ja myślałem, że o Godzilli. Nazywa się "Godzilla." Jest rebootem filmów o Godzilli. Na wszystkich plakatach jest Godzilla. Tagline brzmi "A king's arrival is never silent" i, jako miejscowy mądrala, strzelam, że "king" odnosi się do Godzilli. To czemu zamiast Godzilli mam się przejmować jakimś pozbawionym charakteru żołnierzykiem i jego równie mdłą rodzinką?
.noisivelet naht nuf erom era srorriM
19-05-2014, 00:45 (Ten post był ostatnio modyfikowany: 19-05-2014, 00:46 przez RandoMan.)