(02-06-2014, 12:44)military napisał(a): Juby, masz jakiegoś bloga na którym walisz takie analizy? Bo czytałbym.
Mam notkę na filmwebie ale dopiero ją utworzyłem i na razie nie wiele na nim jest (prognoza na lato w amerykańskich kinach i odnośnik do artykułu na mojo). Więcej będę pisał jak skończy mi się sesja.
Dużo wypowiadam się i gram na blogu znajomego z fw (robię mu też grafikę):
http://www.filmweb.pl/user/Mr_MarQx/blog/467896-Box+Office%27owy+zawr%C3%B3t+g%C5%82owy
Kiedyś nawet toczyła się tam kilkuSET postowa dyskusja na temat, który wywołałem, odnośnie wiarygodności wyników starszych filmów z wyszczególnieniem Gone with the Wind. Z tym, że blog ma już ponad 16 tysięcy komentarzy więc ciężko znaleźć różne moje wypociny.
(02-06-2014, 15:18)krysiron napisał(a): Juby, powiedz jak z Twojej perspektywy, czyli względem prognoz itp. odbierany jest sukces "Idy" w Stanach.
Na forum boxoffice.com absolutna cisza w tym temacie. Ale sukces Idy jest faktem, film zarabia duże pieniądze jak na ilość kin, w których jest wyświetlany, ma świetną średnią na kopie a jego popularność z weekendu na weekend rośnie.
02-06-2014, 17:13