Juby dobrze prawi, polejcie mu :)
J/w. Przykładowo film gangsterski, choćby nie wiem jak dobry, nigdy ode mnie nie dostanie 10/10, bo tematyka mnie nie interesuje, a przez to nie ogląda mi się tego dobrze. Może coś mnie kiedyś zaskoczy, ale wątpię, bo nawet za bardzo po takie filmy nie sięgam.
My Thoughts exactly.
U mnie na chwilę obecną:
- Godfather - 8/10
- Godfather II - 6-7/10 (wolę trójkę)
- Shawshank - 8/10 (ale muszę sobie przypomnieć bo dawno nie widziałem, może i zasługuje na więcej)
Cytat:Negatywny, oceniasz filmy dla siebie czy dla osób, które przeglądają twój profil na IMDb/filmweb/fdb/itp.? Nie podoba ci się, nie kręci cię ten gatunek, więc owszem wystawiasz bardzo niską ocenę, bo nawet najlepszy film z "elfami" jest dla ciebie słabszy od przeciętnego dramatu obyczajowego. Proste.
J/w. Przykładowo film gangsterski, choćby nie wiem jak dobry, nigdy ode mnie nie dostanie 10/10, bo tematyka mnie nie interesuje, a przez to nie ogląda mi się tego dobrze. Może coś mnie kiedyś zaskoczy, ale wątpię, bo nawet za bardzo po takie filmy nie sięgam.
Cytat:Pamiętacie jak pisałem o sile sugestii reputacji, rankingów i recenzji? Jedyne trzy filmy ocenione na 10 to pierwsze trzy miejsca z rankingu IMDb. Smutne.
My Thoughts exactly.
U mnie na chwilę obecną:
- Godfather - 8/10
- Godfather II - 6-7/10 (wolę trójkę)
- Shawshank - 8/10 (ale muszę sobie przypomnieć bo dawno nie widziałem, może i zasługuje na więcej)
11-09-2014, 11:16 (Ten post był ostatnio modyfikowany: 11-09-2014, 11:24 przez Gieferg.)