Crov napisał(a):ale w ogole przydalby sie po prostu do tego dzwiekowiec i realizator dźwięku, zeby to zrobić w pełni pro.
A skąd jesteś? Bo ja jestem dźwiękowcem i w ten sposób zarabiam na życie. Oczywiście nie żadnym topowym, ale robię to od 10ciu lat. Żeby nie być gołosłownym:
http://filmpolski.pl/fp/index.php?osoba=1195711
Ale wkręcam się też w różnego typu zajawki. Oglądałem na razie tylko Twój pierwszy film, ale mi się nie podobał, głównie ze względu na aktorstwo. Jednak widzę, że masz zajawkę, więc muszę uzupełnić Twoją filmografię, pozostałymi dwoma :)
Więc jeśli będziesz coś planował jeszcze, a nie mieszkamy zbyt daleko od siebie, służę swoją wiedzą i mogę ogarnąć dźwięk w Twojej produkcji :) Oczywiście na tyle na ile mi czas pozwoli.
Kamera też nie jest mi obca i od czasu do czasu ze znajomymi robię jakieś produkcje, czasem lepsze, czasem gorsze. na przykład zajawkowy film dla grupy milsimowej.
Kiedyś go tu wrzucałem chyba, ale prawdopodobnie przeszedł bez echa (już nie pamiętam)
[yt]PV2rfFNNnfk[/yt]
muzique
09-11-2014, 21:16 (Ten post był ostatnio modyfikowany: 09-11-2014, 21:21 przez Kaleem?.)