(09-11-2014, 21:16)Kaleem? napisał(a):Jestem z Trójmiasta. A ty?Crov napisał(a):ale w ogole przydalby sie po prostu do tego dzwiekowiec i realizator dźwięku, zeby to zrobić w pełni pro.
A skąd jesteś? Bo ja jestem dźwiękowcem i w ten sposób zarabiam na życie.
Choc tak jak pisalem wczesniej, poki co najblizsze moje projekty to beda glownie formy skupiajace sie na wideo, bardziej teledyskowe i klimatyczne niz fabularne.
Mental napisał(a):Powinniście się spyknąć z Crovem: ty masz repliki gunów i wiedzę na temat audio, a Crov ma (będzie miał?) kamerkę ala Michael Mann. Co z tego powinno się urodzić nie muszę chyba mówić? ;)Taa, tę kamerkę to będę miał jak uzbieram forse, wiec jeszcze potrwa. ;) CHYBA, ZE SIE FORUM ZRZUCI W GESCIE WSPIERANIA AMATORÓW. Choc jezeli projekt, który mam się tworzy zacznie tworzyc sie szybciej to moze rzeczywiscie siegne po jakies Polakpotrafi, zeby ktoś się dorzucił. :)
A co do replik gunów: w Trójmieście tez są ludzie zajmujacy sie ASG i jarajacy militariami. ;) Aczkolwiek mnie nie kręcą klimaty militarne, wojskowe i wojenne. Guny jak najbardziej, ale w sensacji czy thrillerze. Takze jak zrobie film z gunami to będą nimi machali raczej np. cywile, gliniarze, detektywi, gangsterzy, albo zwyrole. :)
10-11-2014, 07:16 (Ten post był ostatnio modyfikowany: 10-11-2014, 07:17 przez Gal Anonim.)