No ja widziałem filmik gdzie gadali tylko o blockbusterach.
Ale tych movie battles było sporo ostatnio.
No cóż, poza Boyhoodem to mocarny zestaw. To zwracam honor.
Ja ostatnio najbardziej cenię chyba Stuckmanna. Gość gada z pasją o filmach i ciekawie mówi.
Jeremy Jahns był świetny bardzie jako komediant niż komik, naśladował postacie w niemal każdej recce i wrzucał sporo dobrych żartów. Ostatnio wygląda to bardziej jakby na spontanie wszedł, rzucił 4 zdania i tyle z opinii. I to jeszcze gada w taki sposób jakby nie mógł skonstruować dłuższego zdania.
SchmoesKnow mają ten plus że recenzują bardzo dużo filmów i są na czasie.
A Nostalgia Critic jak już robi sensowną reckę to fajnie gada - recenzje Oczy szeroko zamknięte, Brazil albo Legendy Aanga to klasa.
I w najnowszym odcinku recka Matrixa też jest niezła.
A przy niektórych można się popłakać ze śmiechu np The room albo Jurassic park 3.
Najciekawszy był chyba Blindcritic, bo niecodziennie słucha się recenzji niewidomego krytyka.
Tylko że od 2 lat nic nowego nie wrzucił.
Ale tych movie battles było sporo ostatnio.
Grevious napisał(a):Boyhoodem, Nightcrawlerem, Whiplashem i Birdmanem
No cóż, poza Boyhoodem to mocarny zestaw. To zwracam honor.
Perfik napisał(a):Nie dzierżę za to tych wszystkich Jeremych, Nostalgia krytyków, shmoesknowsów itp. itd.
Ja ostatnio najbardziej cenię chyba Stuckmanna. Gość gada z pasją o filmach i ciekawie mówi.
Jeremy Jahns był świetny bardzie jako komediant niż komik, naśladował postacie w niemal każdej recce i wrzucał sporo dobrych żartów. Ostatnio wygląda to bardziej jakby na spontanie wszedł, rzucił 4 zdania i tyle z opinii. I to jeszcze gada w taki sposób jakby nie mógł skonstruować dłuższego zdania.
SchmoesKnow mają ten plus że recenzują bardzo dużo filmów i są na czasie.
A Nostalgia Critic jak już robi sensowną reckę to fajnie gada - recenzje Oczy szeroko zamknięte, Brazil albo Legendy Aanga to klasa.
I w najnowszym odcinku recka Matrixa też jest niezła.
A przy niektórych można się popłakać ze śmiechu np The room albo Jurassic park 3.
Najciekawszy był chyba Blindcritic, bo niecodziennie słucha się recenzji niewidomego krytyka.

Tylko że od 2 lat nic nowego nie wrzucił.
14-01-2015, 20:34