DC/Vertigo: zapowiedzi, plotki, gorące newsy (temat ogólny)
(21-02-2015, 03:21)zombie001 napisał(a):
(20-02-2015, 09:38)Mierzwiak napisał(a): moje ciało wciąż nie jest gotowe (i to nie w tym geekowskim sensie) na nagłe pojawienie się jakiegoś oceanicznego pajaca z widłami.

Pff... świat 'łyka' gościa w pelerynie z młotkiem, którym miota pioruny to i przeboleje "pajaca z widłami" =/

Ale Mierzwiak nie pisał o świecie (który łyknął nawet gadającego szopa i drzewo) tylko o swoich odczuciach. Ja mam podobne. Thor był łyknięty bo startował samodzielnie, w swojej konwencji. Aquamana będą wciskać w mniejszej roli do konwencji MoS - konwencji przedstawiającej świat dość realistycznie. To samo z Wonder Woman.

Wolałbym aby w filmie ograniczyli się wyłącznie do Supermana i Batmana (+ Cyborg zanim zostanie Cyborgiem, bo z tego co kojarzę też ma się pojawić). Te postacie pasują do siebie, bo wszystkie są z gatunku sci-fi. Aquaman i WW to postacie fantasy, z totalnie innej bajki, na pewno nie tej, którą przedstawił Snyder w 2013 roku.

Ale w sumie skoro udało się skleić Thora z Iron Manem i Hulkiem, to i tu może się udać.

PS
Wersja kolorowa tych zdjęć przypomniała mi, żeby trochę ponarzekać - czy Snyder nie może wypuścić kolorowych fot tych bohaterów? Najpierw czarno-biały Batman, później Wonder Woman, z której się śmiano, że jest bezbarwna, a teraz Aquaman, na którym kolory są ledwie odczuwalne. :/

Odpowiedz

Digg   Delicious   Reddit   Facebook   Twitter   StumbleUpon  

Wiadomości w tym wątku
RE: DC Cinematic Universe- temat ogólny - Arahan - 10-11-2014, 14:40
RE: DC Cinematic Universe- temat ogólny - Juby - 21-02-2015, 10:26
RE: DC Cinematic Universe- temat ogólny - Arahan - 24-06-2015, 09:26
RE: DC Extended Universe (temat ogólny) - Arahan - 13-04-2016, 10:21
RE: DC Extended Universe (temat ogólny) - Arahan - 17-05-2016, 14:27

Użytkownicy przeglądający ten wątek:
1 gości