Zazwyczaj nie oglądam clipów - po co mam znać całe sceny przed seansem? Trailery i spoty lubię oglądać, clipów nie - ale tutaj się złamałem. Chciałem zobaczyć czy wyszło tak źle jak się zapowiada. Otóż NIE.
Pierwszy clip jest cholernie pocięty ale prezentuje się "całkiem całkiem". Reese nawet dobrze nie przyjrzał się czy te Nike będą na niego pasować (LOL) ale kopiowanie sceny z T1 wyszło sympatycznie. Przy chowaniu się przed T-1000 jest jakieś napięcie. Szkoda, że wpada Teenage Mutant Ugly Sarah i wszystko psuje swoim "aktostwem".
Drugi clip też ok. Tylko obsada, aktorstwo i dialogi tragiczne.
Ogólnie wygląda tak jak się spodziewałem, czyli jak parodia T1 robiona w dzisiejszych, komiksowo-blockbusterowych czasach PG-13.
Nie prezentuje się to jak Dragonball: Ewolucja czy Szczęki 4 - Zemsta, może nie będę musiał wystawiać 1/10. [img]images/smilies/ninja.gif[/img] A może widzę co chce widzieć, a ostatecznie jako fan zostanę zgięty wpół i pociśnięty w kakao przez tego gniota?
Pierwszy clip jest cholernie pocięty ale prezentuje się "całkiem całkiem". Reese nawet dobrze nie przyjrzał się czy te Nike będą na niego pasować (LOL) ale kopiowanie sceny z T1 wyszło sympatycznie. Przy chowaniu się przed T-1000 jest jakieś napięcie. Szkoda, że wpada Teenage Mutant Ugly Sarah i wszystko psuje swoim "aktostwem".
Drugi clip też ok. Tylko obsada, aktorstwo i dialogi tragiczne.
Ogólnie wygląda tak jak się spodziewałem, czyli jak parodia T1 robiona w dzisiejszych, komiksowo-blockbusterowych czasach PG-13.Nie prezentuje się to jak Dragonball: Ewolucja czy Szczęki 4 - Zemsta, może nie będę musiał wystawiać 1/10. [img]images/smilies/ninja.gif[/img] A może widzę co chce widzieć, a ostatecznie jako fan zostanę zgięty wpół i pociśnięty w kakao przez tego gniota?
01-06-2015, 19:34 (Ten post był ostatnio modyfikowany: 01-06-2015, 19:42 przez Juby.)