Ale ja nie gram w gry komputerowe/konsolowe, generalnie uważam je za stratę czasu, dla Wiedźmina robię wyjątek z miłości do książek ASa. Nie licząc Wiedźminów ostatnie gry w jakie grałem to pierwsze Battle for MiddleEarth (2004), Alien Vs Predator 2 (2001) i trzecia część Hirołsów, do której mam sentyment z licealnych czasów :) - z tego dwie pierwsze też tylko ze względu na to, że nawiązują do czegoś co mnie interesuje "poza-growo" + pojedyncze posiadówki u znajomych przy Mortal Kombat i Street Fighterze, ale to zupełnie inne granie.
+ to nie byłoby kupowanie sprzętu dla jednej gry tylko dla lepszej grafiki w jednej grze, więc jak dla mnie trochę absurd.
A "surowy" Wiedźmin III już zdążył mnie do siebie przekonać bardziej niż dwójka (w którą grałem na wysokich ustawieniach :P) choć wciąz krążę po Białym Sadzie.
+ to nie byłoby kupowanie sprzętu dla jednej gry tylko dla lepszej grafiki w jednej grze, więc jak dla mnie trochę absurd.
A "surowy" Wiedźmin III już zdążył mnie do siebie przekonać bardziej niż dwójka (w którą grałem na wysokich ustawieniach :P) choć wciąz krążę po Białym Sadzie.
03-06-2015, 14:03 (Ten post był ostatnio modyfikowany: 03-06-2015, 14:18 przez Gieferg.)