Ludzie, w tekście JEST napisane co przedstawia dany filmik, więc osoba zainteresowana kliknie. Filmiki reklamują tekst Desa? Oł, muszę to przemyśleć, bo chyba zaspany jestem. :D
Nam (chyba) zależy na czytelniku dojrzałym, rozumnym, i takim, który nie uważa klikanie na stronie KMF za "marnowanie czasu".
D'mooN napisał(a):Wiesz jakie są dwie zasady którymi kierują się najlepsi webmasterzy?D'mooN: zastanów się jakich serwisów / stron dotyczą te zasady i zwróć uwagę na to, czy strona KMF do nich należy.
- nie każ mi myśleć (-> trzymaj się konwencji)
- nie każ mi klikać (-> nie lubię kiedy marnujesz mój czas)
Nam (chyba) zależy na czytelniku dojrzałym, rozumnym, i takim, który nie uważa klikanie na stronie KMF za "marnowanie czasu".
D'mooN napisał(a):Użytkownicy Internetu są leniwi. Użytkownicy Internetu się spieszą.Recenzje, opracowania, analizy są dla tych co się spieszą? Przecież to trzeba dużo czytać. ;)
D'mooN napisał(a):Above all: nikt nie lubi dodatkowo otwierających się okienek. Jeśli możesz takiej sytuacji uniknąć - robisz to.Za to każdy lubi, gdy daje mu się wybór i pozwala samemu zadecydować, a nie świeci okienkami przed oczami.
06-09-2007, 08:51