(03-07-2015, 13:49)Arahan napisał(a): Może będę perfidny, ale bawi mnie niesamowicie jak wiele osób było ciekawych/nagrzanych na ten film, mimo, że śmierdział on z daleka i miło czyta mi się te opinie, które mówią o rozczarowaniu. Trzeba było być niezwykle naiwnym żeby myśleć, że to się w ogóle uda.
O rozczarowaniu? Ja byłem nastawiony na totalną katastrofę, profanację i parodię filmów Camerona, którą Genisys nie jest, więc mogę powiedzieć, że byłem pozytywnie zaskoczony jakością filmu Taylora. Szkoda tylko, że zawodzi on na zupełnie innych płaszczyznach.
Z tego co widzę po opiniach innych, główne rozczarowanie wynika z tego że kampania reklamowa nastawiała nas na bekę roku, a Genisys zabawne nie jest i od przeniesienia się bohaterów do roku 2017 robi się po prostu nudne.
Powtórzyłem wczoraj najlepsze akcje z Salvation i jednak myślę, że Genisys to najsłabszy Terminator. Trzeba będzie coś zrobić z ich ocenami. :/
03-07-2015, 15:19 (Ten post był ostatnio modyfikowany: 04-07-2015, 15:37 przez Juby.)