(24-10-2015, 21:10)Mierzwiak napisał(a): Masz dość i dlatego raportujesz każdy news i zdjęcie? :)Wlasnie. Bedzie dobre to będzie dobre, a jak bedzie slabe to bedzie slabe. Trudno powiedziec co jest plotkami, co pierdololo, a co faktami. Poczekamy, zobaczymy.
Dla mnie to obojętne, co za różnica w jaki sposób to wszystko ze sobą połączą? Najwyraźniej i na tym polu chcą się odróżnić od Marvela, ich wola.
Cytat:Nie znam komiksów, ale z odcinków animowanego JL które widziałem (było ich może z 5) odniosłem wrażenie, że to właśnie Batman jest tam liderem. Być może mylne, no ale z drugiej strony znowu - fanbojstwo Man of Steela przysłania ci fakt, że to Batman bardziej obchodzi / interesuje większość ludzi, a nie Superman.Batman jest taktykiem, wiec kombinuje plany, ale ciezko powiedziec, ze jest liderem. W JL i JLU ładnie to bilansowali. Zwlaszcza w JLU. Ale w filmie nie mialoby sensu, zeby Batman byl jakimś konkretnym liderem. Dlaczego? Polecam marvelowska wersje Justice League, Supreme Power. :) Tam wszyscy leją na "Batmana", bo nie ma mocy i fajnie spuszczają cisnienie z jego batmanowej powagi i arogancji. Batman na pewno ma wiedze, ale Superman glupcem nie jest. Tak czy siak, robienie uniwersum wokół Batmana to strata okazji. Najlepszym, co miał Marvel to... brak najpopularniejszych postaci. Inaczej pewnie mielibysmy Spider-Mana czy Wolverine'a w kazdym filmie. ;)
24-10-2015, 21:26