(25-11-2015, 14:11)szopman napisał(a): Nie wiem jak Wy, ale ja uważam, że czwórka mocno odstaje od pierwszych trzech ;)
Dla mnie to taki sam paździerz tylko nudniejszy :) W 2-ce było przynajmniej kolorowo, w pierwszym Mokindżeju było trochę humoru. Part 2 nie ma ani jednego, ani drugiego. To film dla ponuraków, którzy w dennych dialogach szukają drugiego dna aby na siłę wyciągnąć to gówno na wyżyny intelektualnej rozrywki.
Swoją drogą zabawna sprawa z tym światem zburzonego Kapitolu - w filmie są przynajmniej 2 sceny, w których za pomocą hologramu pokazano jak miasto jest nafaszerowane pułapkami, przy czym afroamerykański dowódca informuje, że to pewnie nie wszystko bo dane są nieaktualne. Oddział przechodzi przez ruiny jak nóż przez masło i natrafia łącznie na...3 pułapki, które nie robią im wielkiego kuku (poza jedną). To mniej więcej tak, jakbym dostał opakowanie czekolady z jedną kostką w środku.
Oświadczenie: The Wire jest najlepszym serialem jaki widziałem. Six Feet Under jest na drugim miejscu.
25-11-2015, 15:47