Ale ja go wrzucam bo dla mnie to ten sam sort tzw. dzisiejszego kina młodzieżowego ;) Bo niby gdzie wrzucić "Pottery"? Do worka z "Hobbitami"? Takie "Super 8" też można by podciągnąć pod ten typ kina a... jaka różnica. "S8" oglądałem z przyjemnością a takie "Igrzyska Głodowe" z zażenowaniem :)
Jest jednak różnica między serią sensacyjną, która zaczęła się "normalnie" i była kierowana do przeciętnego widza, niekoniecznie nastoletniego a seriami pseudo-SF, które od początku traktują o dzieciach, nastolatkach i do takich są kierowane.
(26-11-2015, 08:11)Juby napisał(a): Odezwał się shamar, który ciśnie na Fast & Furious, ale ogląda każdą koleją część. :P
Jest jednak różnica między serią sensacyjną, która zaczęła się "normalnie" i była kierowana do przeciętnego widza, niekoniecznie nastoletniego a seriami pseudo-SF, które od początku traktują o dzieciach, nastolatkach i do takich są kierowane.
welcome to prime time bitch!
Kenner, just in case we get killed, I wanted to tell you, you have the biggest dick I've ever seen on a man.
Kenner, just in case we get killed, I wanted to tell you, you have the biggest dick I've ever seen on a man.
26-11-2015, 13:53 (Ten post był ostatnio modyfikowany: 26-11-2015, 13:58 przez shamar.)