(06-01-2016, 18:03)Cassel napisał(a): ........... 9. Under the Skin
Mefisto przytomnie zauważył, że jest to goła dupa i że nie da sobie wmówić, że to cokolwiek innego. A dupa ta należy do Scarlett, o czym wiedzieli Dr Bakier, nawrocki, Juby, Craven, Lawrence i Karan. Strzał smackeya to „Wiek Adaline”.
Serio? To dupa SJ? Rozczarowująca. :P
(06-01-2016, 18:03)Cassel napisał(a): ......... 18. De l'autre côté du périph
Czyli "Nieobliczalni", dość sztampowa komedyjka sensacyjna od żabojadów. Zgadli Sonny, Craven (nawet oryginalny tytuł wyszperali!), nawrocki, Juby, krysiron i Dr Bakier.
Ten mój piękny umysł...Nie znam filmu zupełnie ale rozpoznałem na tym kadrze Omara Sy i wyszperałem film z filmografii na Filmwebie.
(06-01-2016, 18:03)Cassel napisał(a): ......... 20. Miasto 44
Erotyczna scena w łaźni, tylko pięciu z was nie znało tego.
......... 22. Chłopaki nie płaczą
Po dachu Pazura goni Stuhra, czyli kult po polsku (co wyczuł Mefisto, ale tytułu już nie). Punkty idą do nawrockiego, Karana, Dr Bakiera, Lawrence'a, Cravena i smackeya. Krysiron strzelał w „Pogodę na jutro”.
Czułem polskie gówno w powietrzu... A właśnie czy nie było kiedyś tak że Cassel nie dawał polskich filmów?
(06-01-2016, 18:03)Cassel napisał(a): ......... 25. Titanic
Taki kultowiec, a Sonny i Szaman jako jedyni nie podołali.
Ja i James Cameron. Nigga please. :P
Co to jest „FIUT”? FIUT to jest skrót moich zainteresowań „Film I Uwentualnie Telewizja”
バリバリ グシャグシャ バキバキ ゴクン
#Official James Francis Cameron and Christopher Johnathan James Nolan Hejter# :D
バリバリ グシャグシャ バキバキ ゴクン
#Official James Francis Cameron and Christopher Johnathan James Nolan Hejter# :D
06-01-2016, 18:54