(21-01-2016, 14:27)Szpeku napisał(a): Czego oczekiwałem? jakiegoś omówienia uniwersum, od początku MOS do powstających filmów i tych zapowiedzianych
Było. MoS otworzyło drogę, szykuje się BvS, Suicide Squad, potem Wonder Woman (każdemu poświęcono chwilę uwagi i podano datę premiery), podano też skład JLA i zaprezentowano krótkie wprowadzanie nowych bohaterów. Oczekiwałeś, że w 20 minutowym dokumencie opiszą ci plan na całą pierwszą fazę, jak nawet nie wiedzą czy Wonder Woman im się sprzeda i część z tych filmów nie wyleci do kosza?
(21-01-2016, 14:27)Szpeku napisał(a): jakieś ciekawostki z planu
Z planu filmów, które jeszcze nie powstają? Okej, na pewno wybudowali już plany żeby wypuścić z nich ciekawostki do tego materiału.
(21-01-2016, 14:27)Szpeku napisał(a): jak zapatrują się na filmy i seriale na podstawie DC
Zapatrują się tak, że budują własne kinowe uniwersum. :P Co mieli jeszcze dodać skoro dopiero skończyli dwa filmy?
A o serialach to chyba nie w dokumencie o KINOWYCH produkcjach DC.
(21-01-2016, 14:27)Szpeku napisał(a): co z JLD i Shazam, no takie tam.. "błahe" rzeczy :)
Nie wiem co to JLD oznacza, a Shazam jest w dalekich planach i nie ma być go w składzie JLA, nawet nie wiadomo czy zalicza się do DCEU, więc jego nieobecnośc jest zrozumiała.
Coś jeszcze?
Obejrzałem całość i bardzo mi się podoba. Podjarałem się tym universum, wszystkie zaprezentowane fragmenty bardzo fajne, nawet BvS, które pozostawiło złe wrażenie po ostatnim trailerze, wygląda fajnie. Tylko ciągle jarający się jak dzieciak Kevin Smith wkurzał.
21-01-2016, 14:45