DC/Vertigo: zapowiedzi, plotki, gorące newsy (temat ogólny)
(21-01-2016, 15:16)Szpeku napisał(a): Wiesz... dyskusja z tobą, jest jak ping pong, zamiast napisać co myślisz, bawisz się w cytowanie po zdaniu i za punkt honoru postawiłeś sobie oświecanie cały ciemnogród, nawet gdy nie masz racji to próbujesz wypełznąć z gnoju by mieć swoje na wierzchu, spoko,, czy coś jeszcze? tak, rodzice są pewnie z ciebie dumni, taki landrynek im wyrósł :)

Przecież napisałem co myślę o tym materiale i o tym co w nim pokazali. Ty twierdzisz, że się zawiodłeś bo liczyłeś, że pokazane zostaną materiały o filmach i serialach nie będących częścią DCEU (w dokumencie o DCEU!), że pokażą jakieś mistyczne "plany" i "zapatrywania się" na swoje uniwersum (co zrobili, nie wiem czego jeszcze oczekiwałeś), ciekawostki z planu (ten materiał to nie dodatki na blu-ray) i coś tam jeszcze. Pytam cię o konkrety, czego oczekiwałeś skoro się zawiodłeś, a ty nie potrafisz ani razu odpowiedzieć.

I w czym nie mam racji? W tym, że mi się podobało? W tym, że twierdzę, że coś pokazali, a tego nie pokazali? Oświeć mnie, bo nie ogarniam.

Odpowiedz

Digg   Delicious   Reddit   Facebook   Twitter   StumbleUpon  

Wiadomości w tym wątku
RE: DC Cinematic Universe- temat ogólny - Arahan - 10-11-2014, 14:40
RE: DC Cinematic Universe- temat ogólny - Arahan - 24-06-2015, 09:26
RE: DC Extended Universe (temat ogólny) - Juby - 21-01-2016, 16:35
RE: DC Extended Universe (temat ogólny) - Arahan - 13-04-2016, 10:21
RE: DC Extended Universe (temat ogólny) - Arahan - 17-05-2016, 14:27

Użytkownicy przeglądający ten wątek:
3 gości