DC/Vertigo: zapowiedzi, plotki, gorące newsy (temat ogólny)
(24-01-2016, 14:26)Szaman napisał(a): A moim zdaniem Shazam trafił do zamrażarki i ostatecznie nic z niego nie wyniknie. Johnson robił swego czasu dużo szumu wokół tego filmu, potem wszystko nagle ucichło. The Rock ma dość napięty kalendarz i przy niezdecydowaniu lub problemach Warnera z tym filmem wszystko może bardzo łatwo posypać się po odejściu głównej gwiazdy.

Ciekawe przemyślenia, ale ja mam jeszcze inne. Shazam powstanie, ale jako film niezwiązany z DCEU, a w datę Shazama (oficjalne potwierdzenie premier filmów DCEU kończy się na roku 2017, późniejsze to wciąż domysły fanów i portali internetowych) trafi solowy Batman, albo Suicide Squad 2 jeśli tegoroczny film okaże się dużym sukcesem.

(24-01-2016, 14:34)Szpeku napisał(a): No nie wyraził się jasno, bo wyraża pochopną opinię po fragmentach i "bo ktoś mi powiedział", irytują mnie takie gadki.

Nie chciałem cię zirytować, przepraszam jeśli tak się stało ( :* ), ale myślę, że wyraziłem się jasno. Nie widziałem tych seriali i pewnie ich nie zobaczę (mógłbym się przekonać tylko do DD i JJ), bo nie lubię takich seriali i nie uznaję ich za część MCU. Krytykuję tylko na podstawie fragmentów i tego co usłyszałem od brata, który ogląda. Tyle.

Natomiast oglądałem kilka odcinków Gotham (bardzo słabe) i prawie całe 3 sezony Arrowa (pierwsze dwie seria były nawet fajne, dalej jest coraz gorzej) - nie chcę żeby to miało cokolwiek wspólnego z DCEU. Flasha i kolejnych seriali o bohaterach DC nie tykam.

Odpowiedz

Digg   Delicious   Reddit   Facebook   Twitter   StumbleUpon  

Wiadomości w tym wątku
RE: DC Cinematic Universe- temat ogólny - Arahan - 10-11-2014, 14:40
RE: DC Cinematic Universe- temat ogólny - Arahan - 24-06-2015, 09:26
RE: DC Extended Universe (temat ogólny) - Juby - 24-01-2016, 14:41
RE: DC Extended Universe (temat ogólny) - Arahan - 13-04-2016, 10:21
RE: DC Extended Universe (temat ogólny) - Arahan - 17-05-2016, 14:27

Użytkownicy przeglądający ten wątek:
1 gości