Oprócz tego, że LeBelle to staroszkolny gentelmen, który nie lubi rozpowiadać o takich rzeczach, jest jeszcze teoria o tym, że on nie chciał publicznie o tym rozpowiadać dlatego, że zapewne podpisał jakiś NDA podczas kręcenia filmu. Co się stało w SZUKAJĄC SPRAWIEDLIWOŚCI, zostaje w SZUKAJĄC SPRAWIEDLIWOŚCI.
Ale ja też czytałem wersje o tym, że zaczęło się od tego, że Gene miał do Seagala pretensje o to, że ten jest niepotrzebnie agresywny wobec kaskaderów i zachowuje się jak gówniarz. A ploty o tym, że Seagal jak jakiś debil tłucze swoich współaktorów za nic, krążyły od lat. Ostatnio chyba Leguizamo o tym mówił.
Ale ja też czytałem wersje o tym, że zaczęło się od tego, że Gene miał do Seagala pretensje o to, że ten jest niepotrzebnie agresywny wobec kaskaderów i zachowuje się jak gówniarz. A ploty o tym, że Seagal jak jakiś debil tłucze swoich współaktorów za nic, krążyły od lat. Ostatnio chyba Leguizamo o tym mówił.
"What writer wants to make compromises with story? Story is the only reason you're in it."
David Simon
David Simon
14-04-2016, 23:40 (Ten post był ostatnio modyfikowany: 14-04-2016, 23:41 przez Cator.)