Iselor, kurde fajnie ze opisujesz multum filmow, ale kurcze moze tak bardziej idz na jakosc nie na ilosc (chodzi mi o Twoje odczucia) wiekszosc pozycji zasluguje na pewno na jakies dluzsze podsumowanie niz tylko 2 linijki ;) a poza tym wiekszosc na forum jak juz cos oglada to oglada, a nie przywoluje wspomnienia sprzed lat, lepiej cos obejrzec teraz i sie wypowiedziec, gdyz kazdy z nas nabiera doswiadczenia rowniez po latach :)
Przykład:
"Vampire hunter D" - film otoczony kultem, ja jednak niewiele pamiętam. Dziwaczne połączenie gotyku z cyber punkiem czy też sci -fi niezbyt mi podeszło.
Slayers pamietam :) fajnie sie to ogladalo jak i cala ramowke z RTL7, mile wspomnienia i smak dziecinstwa na rownowazni z ramowka Polonii 1 :)
Przykład:
"Vampire hunter D" - film otoczony kultem, ja jednak niewiele pamiętam. Dziwaczne połączenie gotyku z cyber punkiem czy też sci -fi niezbyt mi podeszło.
Slayers pamietam :) fajnie sie to ogladalo jak i cala ramowke z RTL7, mile wspomnienia i smak dziecinstwa na rownowazni z ramowka Polonii 1 :)
05-07-2016, 00:39