(10-08-2016, 12:22)Mierzwiak napisał(a): Juby, jest różnica między tym, że:
- film jest wielowątkowy, a skraca się go na potrzeby wersji kinowej a następnie przywraca te sceny na Blu-ray, gdzie ton filmu i główna fabuła pozostają w obu wersjach takie same
- po opiniach pokazów testowych i świetnym przyjęciu luzackiego trailera z Bohemian Rapsody studio zmienia koncepcję SS z mroczniejszej historii (z wątkiem torturowanej psychicznie i fizycznie Harley), wycina całe sceny i wątki plus dodaje naście piosenek, co by film był bardziej rozrywkowy.
No jest różnica. Ale nie zmienia to faktu, że oba filmy zostały popsute przez studio, które nie wiedziało co chce zrobić. BvS jest wielowątkowy i przycięty na potrzeby wersji kinowej tylko dlatego, bo wypchano go namiarem zbędnych wątków.
(10-08-2016, 12:22)Mierzwiak napisał(a): Nie rozumiem jaki masz problem z tym, że byłyby tu retrospekcje z Harley i Jokerem nakreślające jej origin i relację z nim. W dokładnie niczym to nie przeszkadza, a i o jakiejś niesamowitej wielowątkowości tego filmu trudno mówić.
Nie wiem czy to do mnie, ale nie mam z tym żadnego problemu.
10-08-2016, 12:42 (Ten post był ostatnio modyfikowany: 10-08-2016, 12:45 przez Juby.)