Byłem, zobaczyłem i całe szczęście nie wydałem na to ani grosza. Dawno nie widziałem tak oczywiście źle prowadzonego i zmontowanego filmu (montaż pierwszej połowy filmu to dramat aż prosi się o zmianę kolejności poszczególnych scen o używaniu co chwile innej muzyki nie wspomnę). Trailer naprawdę zawierał najlepsze sceny, ba te same sceny w filmie wyglądają jak wrzucone na siłę. Generalnie czego się nie dotknąć to mamy przykład braku wyczucia, pomysłu i zmarnowanego potencjału. Jedynym jasnym punktem nazwałbym aktorów bo stworzyli fajne charakterystyczne postaci, obsadowo to sztrzał w dychę ale ograniczały ich dialogi i fabuła. Tyczy się to wszystkich (nawet Jai dawał radę w rękach lepszego scenarzysty i reżysera jego postać mogłaby mieść żartem wszystko) poza Leto którego Joker to żenada na całego, jest tak zwykły w tym swoim "szaleństwie", pozbawiony charyzmy że aż nudny i nie chcę go więcej widzieć.
Ocena: 3/10 i niech to DCU zmieni ekipę producencką bo to naprawdę zaczyna być daremne. Przez seansem dali trailer Wonder Woman i znowu wygląda to ciekawie, ale skoro dalo się spierdolić taki kozacki materiał jak SS, to spodziewam się katastrofy.
Ocena: 3/10 i niech to DCU zmieni ekipę producencką bo to naprawdę zaczyna być daremne. Przez seansem dali trailer Wonder Woman i znowu wygląda to ciekawie, ale skoro dalo się spierdolić taki kozacki materiał jak SS, to spodziewam się katastrofy.
Co to jest „FIUT”? FIUT to jest skrót moich zainteresowań „Film I Uwentualnie Telewizja”
バリバリ グシャグシャ バキバキ ゴクン
#Official James Francis Cameron and Christopher Johnathan James Nolan Hejter# :D
バリバリ グシャグシャ バキバキ ゴクン
#Official James Francis Cameron and Christopher Johnathan James Nolan Hejter# :D
19-08-2016, 17:57