Can't Wait!
btw, czy tylko ja, za każdym razem gdy widzę Momoę jako Aquamana, żałuję, że nie zagra Lobo? :( W sumie to od pewnego czasu w DCEU wszystko wydaje się być nie tak:
- BvS przed solowym Batmanem i WW
- Doomsday za wcześnie
- Jimmy Olsen
- Luthor
- na hooy komu ten Cyborg?
- Momoa jako Aquaman
- wszystko co się tyczy JL
itd. itp.
Odpuściłem kinowy seans SS i bardzo możliwe, że to samo zrobię z ich przyszłorocznymi filmami. W zasadzie tylko solowy Batman i Superman (i Lobo, jesli powstanie) budzą we mnie jeszcze jakiekolwiek zainteresowanie w ramach tego uniwersum... Lubię dwa pierwsze filmy, ale i tak... go fuck yourself, Warner.
btw, czy tylko ja, za każdym razem gdy widzę Momoę jako Aquamana, żałuję, że nie zagra Lobo? :( W sumie to od pewnego czasu w DCEU wszystko wydaje się być nie tak:
- BvS przed solowym Batmanem i WW
- Doomsday za wcześnie
- Jimmy Olsen
- Luthor
- na hooy komu ten Cyborg?
- Momoa jako Aquaman
- wszystko co się tyczy JL
itd. itp.
Odpuściłem kinowy seans SS i bardzo możliwe, że to samo zrobię z ich przyszłorocznymi filmami. W zasadzie tylko solowy Batman i Superman (i Lobo, jesli powstanie) budzą we mnie jeszcze jakiekolwiek zainteresowanie w ramach tego uniwersum... Lubię dwa pierwsze filmy, ale i tak... go fuck yourself, Warner.
25-08-2016, 21:33 (Ten post był ostatnio modyfikowany: 25-08-2016, 21:43 przez Gieferg.)
Spoiler![[Obrazek: tumblr_o1ne3rUrvL1smqfiko1_500.gif]](http://67.media.tumblr.com/28e7f80c5ee17adbd939f1bd7a4f0cc4/tumblr_o1ne3rUrvL1smqfiko1_500.gif)