Cytat:No i się mylili, a teraz Craig jest powszechnie akceptowany do tego stopnia, że nie chcą go wypuścić.
Nie wiem czy jest to aż takie powszechne. Na pewno taka opinia jest "modna" w pewnych kręgach jednak osobiście natknąłem się na wiele osób deklarujących się jako fani agenta 007 i wprost mówiących, że Craig z jego wdziękiem kierowcy bułgarskiego tira jest słabym Bondem gdyż za dużo w nim Bourne'a.
Cytat:
Co mają charakter i preferencje seksualne aktora do granej postaci?
Zależy jaka to jest rola. Chyba trudno byłoby bowiem wyobrazić sobie pedofila grającego wychowawcę w przedszkolu albo księdza prawda? Casus Stephena Collinsa pokazuje to najlepiej.
Cytat:
Jest aktorem, więc jego robotą jest zagranie w przekonujący sposób. Jeśli jego fizis nie odbiega zbytnio od pierwowzoru, to reszta nie ma znaczenia.
Pewnie masz rację. Obawiam się jednak, że konsekwetnie idąc zaproponowaną przez Ciebie drogą przykładania wagi wyłącznie do kwestii zbliżonego fizys można wytłumaczyć nawet fakt, że egipskiego boga Horusa zagrał Nikolaj Coster-Waldau lub hipotetyczną sytuację, że czarnoskórego Shafta zagrałby biały. Po prostu nie było innych lepszych kandydatów.
Cytat:
Dla mnie nie ma lepszego typu obecnie niż Evans. Ma odpowiedni wiek, jest dobrze zbudowany i najbardziej pasuje po Craigu, tj. byłby najbardziej płynnym przyjściem.
Moim zdaniem idealnym, oczywiście obok Fassbendera, wyborem do roli agenta 007 byłby wspomniany tu już Coster-Waldau. Co z tego, że nie jest Brytyjczykiem. Pasuje pod względem fizys
Najlepszy film 2021: Titane
Najlepszy film 2020: Pewnego razu w Hollywood
Najlepszy film 2019: Parasite
Najlepszy film 2018: Suspiria
Najlepszy film 2020: Pewnego razu w Hollywood
Najlepszy film 2019: Parasite
Najlepszy film 2018: Suspiria
09-09-2016, 01:36