No i właśnie dlatego nikomu nie jest potrzebne do niczego. Szczególnie, że to być rimejk "Nosferatu" a nie stricte kolejna ekranizacja "Draculi". Zresztą też niuepotrzebna :)
Od dupy strony chyba :) A wróć, u Coppolli był dup-cynglem więc też nic nowego. Już było tyle interpretacje, że takie teksty są po prostu żałosne.
Kręcą po raz kolejny to samo, z postacią przewałkowaną na wszelkie sposoby, graną przez dziesiątki aktorów, przez dziesiątki lat.
O ile mnie pamięć nie myli - D.Argento zrobił ludowego, walącego cepelią "Draculę" kilka lat temu.
(12-11-2016, 15:01)kawa i papierosy napisał(a): Twórca zapowiedział, że pokaże tytułowego bohatera z nowej strony. Nie mogę powtórzyć tego, co zrobił Max Schreck, wracam więc do ludowej genezy wampira.
Od dupy strony chyba :) A wróć, u Coppolli był dup-cynglem więc też nic nowego. Już było tyle interpretacje, że takie teksty są po prostu żałosne.
Kręcą po raz kolejny to samo, z postacią przewałkowaną na wszelkie sposoby, graną przez dziesiątki aktorów, przez dziesiątki lat.
O ile mnie pamięć nie myli - D.Argento zrobił ludowego, walącego cepelią "Draculę" kilka lat temu.
welcome to prime time bitch!
Kenner, just in case we get killed, I wanted to tell you, you have the biggest dick I've ever seen on a man.
Kenner, just in case we get killed, I wanted to tell you, you have the biggest dick I've ever seen on a man.
12-11-2016, 15:27 (Ten post był ostatnio modyfikowany: 12-11-2016, 15:29 przez shamar.)