Ja co prawda oglądałem muminki i pszczółkę Maję w dzieciństwie ale wtedy się oglądało wszystko, co puszczali. Polonii 1 nie miałem, Sailor Moon widziałem kilka odcinków, ale dość szybko dałem sobie spokój i miałem to potem w głębokiej pogardzie (podobnie Dragon Ball). Oglądałem za to Ulissesa 31 i Kickers, no ale miałem wtedy może ze 12 lat. W jednym swoim starym poście wspominałem że oglądałem kilka odcinków jakiegoś Claymore - niestety już w ogóle tego nie pamiętam. Oglądałem tez jakiś serial w stylu Dungeons & Dragons z krasnoludami, czarodziejami itp. ale nie pamiętam już co to było. No i obejrzałem w całości japońskie serie Transformers Headmasters i Masterforce, gdy miałem jazdę na Transformers około 2006-2007 roku.
Z pełnometrażowych anime widziałem Ghost in the Shell (słabo pamiętam, nie będę oglądał drugi raz) GITS Innocence (zasnąłem), Armitage III (też prawie zasnąłem), Ninja Scroll (nawet nawet), Street Fighter II: Animated Movie (jedyne anime do którego czasem wracam i mam na półce - ale tylko ze względu na to, czego jest adaptacją).
Więcej oglądać nie planuję, forma mnie drażni.
Z pełnometrażowych anime widziałem Ghost in the Shell (słabo pamiętam, nie będę oglądał drugi raz) GITS Innocence (zasnąłem), Armitage III (też prawie zasnąłem), Ninja Scroll (nawet nawet), Street Fighter II: Animated Movie (jedyne anime do którego czasem wracam i mam na półce - ale tylko ze względu na to, czego jest adaptacją).
Więcej oglądać nie planuję, forma mnie drażni.
16-11-2016, 16:48 (Ten post był ostatnio modyfikowany: 16-11-2016, 16:53 przez Gieferg.)