No tak, te wszystkie znajdźki mogą nudzić, ale reszta gry? Chociaż nawet tego nie rozumiem, bo świat Wieśka jest tak pięknie zaprojektowany, że nawet to bieganie za znakami zapytania sprawiało mi radość (i odkryłem wszystkie). A spora część zadań pobocznych jest znakomita, nawet takie banalne questy z rodzaju pocztowych zawsze czymś tam się odróżniają i potrafią zainteresować fajnym pomysłem lub tłem fabularnym.
Ja bardzo zazdroszczę Mierzwiakowi, że gra pierwszy raz. Owszem, uwielbiam te wszystkie Fallouty, Baldursy i Planescape Tormenta, ale podejrzewam, że gdyby nie sentyment do tych wielkich, genialnych gier, to gdyby ktoś mnie spytał o najlepszego RPG'a, w jakiego przyszło mi grać, to odpowiedziałbym, że Wiedźmin 3 z dwoma dodatkami :D
Ja bardzo zazdroszczę Mierzwiakowi, że gra pierwszy raz. Owszem, uwielbiam te wszystkie Fallouty, Baldursy i Planescape Tormenta, ale podejrzewam, że gdyby nie sentyment do tych wielkich, genialnych gier, to gdyby ktoś mnie spytał o najlepszego RPG'a, w jakiego przyszło mi grać, to odpowiedziałbym, że Wiedźmin 3 z dwoma dodatkami :D
27-12-2016, 13:19