Cytat:Ogólnie Wiedźmin to bardzo prosta mechanika, z którą spędzasz długie godziny.
Dla mnie i tak jest jej za dużo. Spuściłbym w kiblu cały ten element RPGowy wszystkei levele, specjalne umiejętności, doświadczenie, zostawił tylko zbieranie/ulepszanie sprzętu - do tego fabuła/dialogi/decyzje + element zręcznościowy i starczy. Mogę łazić po tym świecie i 200 godzin.
Z kolei Dark Souls to gra od której odpadam po 5 minutach. Nienawidzę czegoś takiego, totalna strata czasu.
Cytat:nie masz wyzwań logicznych czy zręcznościowych (poza walką),
To spróbuj wleźć na najwyższe szczyty górskie na Skellige i w okolicach Kaer Morhen jak ci brakuje wyzwań zręcznościowych :P
Cytat:Zresztą zarzut o robieniu w kółko tego samego jest bez sensu, ponieważ to samo możesz napisać o każdej grze.
Dokładnie.
Cytat:Mierzwiak, pamiętaj by w menu opcji powyłączać alternatywne stroje dla Triss i Yen,
Alternatywny strój dla Yen jest ok, nie mam z nim problemu, grałem z nim całkiem długo. Ten dla Triss jest kompletnie z dupy i nie pasuje do fabuły, nie pasuje do postaci i nawet do sytuacji w świecie.
27-12-2016, 16:19 (Ten post był ostatnio modyfikowany: 27-12-2016, 16:27 przez Gieferg.)