Chciałem napisać dokładnie to samo co Patyczak wyżej. Dla mnie to są dwa różne, ale nie gorsze od siebie podejścia. Oba mają własne plusy i minusy, i oba przekazują świat gry na własny sposób. W wieśku wieśniacy może i powtarzają z góry nagrane dialogi, w z góry ustalonych momentach i miejscach, ale tak czy siak, nagromadzenia dobrych, klimatycznych tekstów w połączeniu ze świetnym worldbuildingiem, sprawiało, że miałem frajdę i uczucie obcowania ze świetnie nakreślonym światem, z własnym, gęstym jak smoła klimatem i stylistyczną identyfikacją (Uuuu. Jak hipstersko) za każdym razem gdy wchodziłem do jakiekolwiek wioski.
@ Gieferg.
Jest kilka skromnych modów, które ułatwiają grę bez interfejsu. Tak by było wygodniej niż totalne wyłaczenie pewnych elementów UI przez menu główne. Czyli np. granie bez interfejsu, ale z odpowiednimi ikonami pojawiającymi się automatycznie podczas walki. Czy włączenienie/wyłączenie samej minimapy za pomocą jednego klawisza.
@ Gieferg.
Jest kilka skromnych modów, które ułatwiają grę bez interfejsu. Tak by było wygodniej niż totalne wyłaczenie pewnych elementów UI przez menu główne. Czyli np. granie bez interfejsu, ale z odpowiednimi ikonami pojawiającymi się automatycznie podczas walki. Czy włączenienie/wyłączenie samej minimapy za pomocą jednego klawisza.
Fuck the cavalry and the committee that recieves 'em.
28-12-2016, 18:01 (Ten post był ostatnio modyfikowany: 28-12-2016, 18:02 przez Proteus.)