Pamiętam jak na filmwebie byłem za dzieciaka weryfikatorem. Siedziałem całe dnie i klepałem jak frajer treści dodane przez innych frajerów. Dla najbardziej aktywnych moderatorów były przyznawane nagrody. Byłem na drugim miejscu, ale jakieś dwa dni przed końcem miesiąca w statystykach wystrzelił kolo powiązany z administracją :) Ostatecznie zająłem trzecie miejsce, a w nagrodę otrzymałem bilet na rejs promem do Szwecji, lekko przeterminowany chyba, bo jak się okazało miałem trzy dni na jego wykorzystanie :D
Pamiętam też inną sytuację: baardzo dawno temu prowadziłem stronkę powiązaną z filmem, który właśnie powstawał. Wtedy mało kto się interesował tą tematyką. Wysłałem do redakcji maila z dupnym newsem opisującym "uniwersum", który zawierał najnowsze doniesienia o filmie. Moją jedyną prośbą było to, aby zamieścili informację o mojej stronce (non-profit) żeby rozpropagować temat. Żadnej odpowiedzi nie otrzymałem, a po kilku dniach zobaczyłem swój tekst użyty w newsie na filmwebie bez podania źródła :D
Pamiętam też inną sytuację: baardzo dawno temu prowadziłem stronkę powiązaną z filmem, który właśnie powstawał. Wtedy mało kto się interesował tą tematyką. Wysłałem do redakcji maila z dupnym newsem opisującym "uniwersum", który zawierał najnowsze doniesienia o filmie. Moją jedyną prośbą było to, aby zamieścili informację o mojej stronce (non-profit) żeby rozpropagować temat. Żadnej odpowiedzi nie otrzymałem, a po kilku dniach zobaczyłem swój tekst użyty w newsie na filmwebie bez podania źródła :D
Polski już nie ma.
21-02-2017, 08:46