Pan, który jako pierwszy poinformował o tym, że Joe Manganiello zagra Deathstroke’a podzielił się garścią nowych niepotwierdzonych informacji (czyt. plotek), w których jednak duża część wydaje się prawdopodobna. Oto one:
Pomijając totalnie niewiarygodny dla mnie budżet WW (na blockbuster uniwersum, którego dotychczasowe filmy kosztowały po $250 mln, teraz niby wydali dwa razy mniej, choć film, toczy się przed stoma laty i musieli sporo wydać na kostiumy, scenografie i rekwizyty?) wszystko brzmi sensownie. Premiera Flasha już dawno temu została usunięta z kinowego kalendarza, a po problemach tej produkcji nie spodziewałbym się jej przed 2020. Trailer JL w kwietniu to też żadna nowość, wiadomym jest, że jeżeli nie pojawił się do tej pory, to wyjdzie w okresie przed rozpoczęciem sezonu letniego w amerykańskich kinach (mam nadzieję, że nie popełnią tego samego błędu co w 2015 i nie wypuszczą go dzień po trailerze nowych Gwiezdnych wojen).
MoS2 - niech ten projekt w końcu ruszy!
Cytat:- Zwiastun „Justice League” zadebiutuje w kwietniu i dołączony będzie do filmu „Fate of the Furious”. W planach jest także pokazanie jednej ze scen przed filmem „King Arthur: Legend of the Sword”, wcześniej w taki sposób prezentowano prologi do „The Dark Knight” i The Dark Knight Rises”.
- Budżet „Wonder Woman” wyniósł 125 mln dolarów. Studio jest zadowolone z filmu i już rozpoczęto wczesne rozmowy na temat ewentualnej kontynuacji.
- Dr Stephen Shin pojawi się w „Aquamanie”. Obecnie trwają poszukiwania aktora do roli.
- Brainiac będzie głównym złoczyńcą w „Man of Steel 2”. Autorami historii są Geoff Johns i Zack Snyder. Według planów film miałby wejść na ekrany kin 1 listopada 2019 roku.
- Chociaż Doug Liman ma wyreżyserować „Justice League Dark”, to produkcja ta nie jest priorytetem.
- „Gotham City Sirens” miałby wejść na ekrany kin w lutym 2019 roku.
- Premiera „Flasha” została przełożona na rok 2020.
Pomijając totalnie niewiarygodny dla mnie budżet WW (na blockbuster uniwersum, którego dotychczasowe filmy kosztowały po $250 mln, teraz niby wydali dwa razy mniej, choć film, toczy się przed stoma laty i musieli sporo wydać na kostiumy, scenografie i rekwizyty?) wszystko brzmi sensownie. Premiera Flasha już dawno temu została usunięta z kinowego kalendarza, a po problemach tej produkcji nie spodziewałbym się jej przed 2020. Trailer JL w kwietniu to też żadna nowość, wiadomym jest, że jeżeli nie pojawił się do tej pory, to wyjdzie w okresie przed rozpoczęciem sezonu letniego w amerykańskich kinach (mam nadzieję, że nie popełnią tego samego błędu co w 2015 i nie wypuszczą go dzień po trailerze nowych Gwiezdnych wojen).
MoS2 - niech ten projekt w końcu ruszy!
11-03-2017, 19:45