W ostatnich latach David Lynch razem z nieznaną mi do tej pory aktorką/piosenkarką/modelką Chrysta Bell nagrał kilka płyt. Po odsłuchaniu trzech kawałków, które stworzyli razem pomyślałem, że dziewczyna mogła by znaleźć się w obsadzie nowych odcinków np. jako piosenkarka w barze RR. Lynch znany jest ze współpracy głównie z Angelo Badalamenti oraz Julee Cruise (choć też współpracował z np. Moby), ale przyznam że te kawałki Bell i Lyncha są też dobre.
Sprawdziłem obsadę 3 serii i okazało się, że jest w wymieniona w nowych odcinkach i myślę sobie że pewnie m.in. te kawałki które nagrali w ostatnich latach będą w serialu albo stworzyli całkiem nowe utwory dla serii 3. Inny głos jak Cruise, ale bardzo mi się podobają te kawałki wizualnie i muzycznie. No i trzeba powiedzieć że Lynch ma wciąż dobry gust do kobiet - w filmach, serialach, teledyskach występują u niego zawsze niesamowite piękności.
Sprawdziłem obsadę 3 serii i okazało się, że jest w wymieniona w nowych odcinkach i myślę sobie że pewnie m.in. te kawałki które nagrali w ostatnich latach będą w serialu albo stworzyli całkiem nowe utwory dla serii 3. Inny głos jak Cruise, ale bardzo mi się podobają te kawałki wizualnie i muzycznie. No i trzeba powiedzieć że Lynch ma wciąż dobry gust do kobiet - w filmach, serialach, teledyskach występują u niego zawsze niesamowite piękności.
27-04-2017, 16:59 (Ten post był ostatnio modyfikowany: 23-05-2017, 00:42 przez michax.)