Ale to mam rozumieć zabronisz faną pisać swoje wymarzone castingi czy takie które by chcieli? Ktoś tu napisał, że ten aktor ZAGRA NA PEWNO daną rolę bo jest możliwy? Każdy jak pisze to pisze co by chciał, przede wszystkim, chyba, że się myle. Więc nie rozumiem problemu. Ja sobie mogę marzyć o Danielu Day Lewisie jako Regisie, ale nigdzie nie pisze, że to realistyczny casting.
Co do Ciri, zgadzam się, to będzie debiutantka. A co do samych "no-namów" w obsadzie...no tak, przecież u Netflixa grają regularnie aktorzy debiutujący lub z 876 piętra Hollywood.
Taka Katie McGrath którą całkiem często wymienia się jako kandydatke do Yennefer też jest realistyczna, a nie wiadomo jakim no-namem nie jest.
Co do Ciri, zgadzam się, to będzie debiutantka. A co do samych "no-namów" w obsadzie...no tak, przecież u Netflixa grają regularnie aktorzy debiutujący lub z 876 piętra Hollywood.
Taka Katie McGrath którą całkiem często wymienia się jako kandydatke do Yennefer też jest realistyczna, a nie wiadomo jakim no-namem nie jest.
18-05-2017, 21:54