(30-05-2017, 21:35)Doppelganger napisał(a): Nie wiem czy zauważyłeś, ale wymieniłeś całkiem sporo aktorów.Zacząłem wymieniać i pod koniec zorientowałem się, że jednak sporo tych dobrych aktorów było w oryginale:-)
Gdybym miał wybrać kogoś kto wywarł na mnie największe wrażenie, byłaby to Grace Zabriskie.
W nowym sezonie na razie polew ludzie mają z Chrysty Bell (agentka FBI), która lepiej śpiewa niż gra chyba :)
P.S. Podobno każdy aktor poza Coopem musiał podpisać kontrakt, w którym była kara 1 mln za zdradzanie fabuły. Całość zna tylko Lynch i Coop.
A podobno po emisji nowych odcinków reżyser wysłał całej obsadzie maile, że umowa wciąż obowiązuje. Nie liczyłem na to, że będą trailery pojawiać od tego tygodnia kolejnych odcinków, ale chociaż takie teasery ze zdjęciami jak przed emisją 3 serii.
A co do Bell to to aktorką nie jest, ale przynajmniej urodziwa dziewczyna :-) Dałem kilka tygodni temu w tym temacie linki do jej piosenek co wydała w zeszłym roku, bardzo klimatyczne, które idealnie pasują do uniwersum Lyncha. Byłem pewien że wystąpi z jakimś swoim utworem co nagrała rok temu z Lynchem w końcówce jednego z następnych odcinków, ale okazało się że gra agentkę, a nie piosenkarkę w barze.
MacLachlan w ogóle nie irytuje. A kiedy pojawił się Balthazar Getty?
30-05-2017, 23:52 (Ten post był ostatnio modyfikowany: 31-05-2017, 13:06 przez michax.)
Spoiler