Mierzwiak napisał(a):Jurassic Park również pozuje na realistyczną historię. Lepiej, bardziej wiarygodnie się tego przedstawić nie dało. A jednak nie jest realistycznie, czytaj: nie jest tak jak tego wymagasz choćby od BB.
to prawda, chwała Spielbergowi. w BB mamy jednak zdegenerowanych mafiozów, skorumpowanych polityków i psycholi, chcących zatruć miasto gazem. to nie przelewki. w PJ ludzie także walczą życie, emocje sięgają zenitu, ale bez ogródek powiem, że gdybym miał wybrac, do którego filmu upchnąć przekleństwa, bez zastanowienia wskazałbym na BB.
Cytat: "PJ nie jest ocenzurowany". Ar ju siur?
w tym sensie jest. nie napisałem tego w dziale Słynne serie i stąd całe nieporozumienie. czemu od razu nie postawiłeś sprawy w ten sposób? uniknęlibyśmy bezsensownej gadki o BB.
Cytat:I to nie była złośliwość, zjechałeś ten film dawno temu jeszcze zanim go obejrzałeś.
nieprawda. jedynie pisałem, że nigdy nie pójdę do kina na film za 200 baniek.
romeck napisał(a):Aha - JA jestem elastyczny, TY jesteś niekonsekwentny. Powtarzaj za mną...
Ja jestem elastyczny, ty jesteś niekonsekwentny, ja jestem elastyczny, ty jesteś niekonsekwentny, ja jestem... :)
03-01-2008, 13:51