Snuffer - więc przybijam piątkę. Ja też jestem zachwycony ACS. Chociaż ja uwielbiam kino prawniczo-sądowe, powieści np. Grishama, a brakuje mi tego kina obecnie. Więc z tym serialem trafili w mój gust idealnie, bo jestem na głodzie w przypadku tego kina ostatnio. Tak mi brakuje tego typu filmów, że nawet obejrzałem średniego Sędziego z Iron Manem w roli głównej. Widziałem też serial Davida Kelleya, znanego z prawniczych seriali, czyli Goliath z Bob Thorntonem, ale też średni był. Może kojarzysz filmy/seriale prawniczo sądowe z ostatnich lat na przynajmniej przyzwoitym poziomie?
Dla mnie sprawa O.J. Simpsona to najlepszy serial zeszłego roku razem z Młodym Papieżem. Jak jeszcze okaże się, że serialem z Jude Law też zachwycony jesteś, to zacznę myśleć, że mam brata bliźniaka o którym nie wiem:-D
Dla mnie sprawa O.J. Simpsona to najlepszy serial zeszłego roku razem z Młodym Papieżem. Jak jeszcze okaże się, że serialem z Jude Law też zachwycony jesteś, to zacznę myśleć, że mam brata bliźniaka o którym nie wiem:-D
09-08-2017, 21:28 (Ten post był ostatnio modyfikowany: 09-08-2017, 21:29 przez michax.)