Cytat:Sknerus wydaje bardzo zgorzkniałym dziadem, który chce jak najbardziej odciąć się od rodziny (jak w "Życiu i Czasach Sknerusa McKwacza").
W nowej wersji jest tylko lekkim dupkiem-odludkiem, w oryginale miał kapitalne teksty ("Biedni nie zasługują na nic!" - ktoś sobie wyobraża teraz taki tekst w kreskówce dla dzieci? W lewicującym Disney'u? :) ). Nowy Sknerus to nadal fajna postać, ale mam wrażenie, że jest z niego tylko taki Indiana Jones na emeryturze i stracił sporo swojej "bucowatej charyzmy".
Cytat:dla mnie zbyt wcześnie odsłonili tą kartę - gdyby Dyzio podniósł płótna obrazu i nie pokazali co przedstawia i tylko widzielibyśmy reakcję kaczorka z tekstem "Co?").
Alternatywa jest okej, ale wkurzałbym się, że muszę czekać jeszcze miesiąc do ujawnienia tego motywu :D A tak pilot przynajmniej jest dość zamkniętą całością i jedynie wskazuje duży twist, który będzie rozwijany w serialu.
Cytat:Granit Forsant to pozbawiony skrupułów kutas. Za odtworzenie komiksowego klimatu mają u ogromnego plusa.
To w ogóle rewelacyjna postać w pilocie. Jego korpo-filmik i spotkanie z pracownikami - uśmiałem się :)
Cytat:Animacja w stosunku do teasera się poprawiła i upłynniła i obawy na szczęście okazały się bezzasadne.
Animacja jest okej, płynna i przyjemna dla oka, a podczas seansu nie zauważyłem żadnych kujących w oczy zgrzytów. Dlatego nadal się dziwię, co się stało z czołówką serialu, gdzie widać jak klatki lecą na zbity pysk i wygląda to po prostu mega brzydko.
13-08-2017, 15:15