(22-08-2017, 23:20)Kuba napisał(a): Przypominam jakis epek który ekipa hypowala a okazał się...heh.
Mówił też, że serial ma nabrać sensu.
Co do tego że serial z czasem nabierze sensu to prawdę powiedział, bo wątki się ładnie łączą co sam przyznałeś pisząc o scenariuszu jaki jest logiczny:-)
Z tym hajpowaniem serialu przez ekipę to dwa razy miało miejsce. Pierwszy raz dotyczył epizodu ósmego, że trzeba go obejrzeć bo będą ważne rzeczy się działy i działy, ale takie których nikt się nie spodziewał. Za pierwszym razem to producentka serialu, bodaj Sabrina Sutherland pisała na tweeterze o tym.
A w przypadku drugim to nie wiem jak to dokładnie było, ale ktoś gdzieś napisał, na pewno nie MacLachlan, że coś ważnego się wydarzy. Fani to wychwycili (w tym ja się dałem złapać) i później podobno nawet ta osoba się tłumaczyła czemu hajpowała przed emisją odcinek 12. Ale odcinek mnie tak wnerwił, że nawet nie sprawdzałem jak się osoba wytłumaczyła po co ten hajp był przed odcinkiem w którym nie wiele się działo. Oczywiście są istotne sceny w nim, ale to nie zmienia faktu, że to najsłabszy epizod i nawet jak będzie miał sens gdy będzie oglądało się całość to i tak będzie nudnym odcinkiem.
22-08-2017, 23:41 (Ten post był ostatnio modyfikowany: 22-08-2017, 23:42 przez michax.)