Zrobiłem sobie powtórkę 17 odcinka a dzisiaj obejrzę 18 drugi raz. Musiałem przetrawić to co obejrzałem, choć jednocześnie podobały mi się odcinki, ale też, zwłaszcza odcinek ostatni, wywołał u mnie wiele różnorodnych i to skrajnych emocji jednocześnie co chyba większość fanów spotkało. Bo większość opinii/recenzji co oglądam zagranicznych które z reguły pojawiają się nawet w dzień emisji, góra dzień później jak piszę te słowa to jeszcze nie pojawiły się - widocznie każdy musi przetrawić to co zobaczył albo po prostu finał się nie podoba. W sumie na zakończeniu serii 3/serialu poczułem się identycznie jak 26 lat temu na zakończeniu 2 serii czyli podobało mi się jako odwaźne (choć lepsze odcinki są w 3 serii), ale jednocześnie chciałem telewizor wyrzuć przez okno. Ale nim obejrzę powtórnie 18 odcinka który pewnie dla sporej grupy powinien być zakończeniem serialu (nie licząc ostatniej sceny), to mam kilka wniosków i parę pytań już teraz do lepiej zorientowanych ode mnie. No i tak jak myślałem o wiele lepiej mi wszedł 17 za powtórki, bdby odcinek, ale niepozbawiony wad. Jednak oglądanie o 2 w nocy to już nie dla mnie:-) Dam wszystkie teorie i pytania jakie mam do spoilera.
06-09-2017, 18:02 (Ten post był ostatnio modyfikowany: 06-09-2017, 18:05 przez michax.)
Spoiler