No faktycznie wyniki finansowe zaskakują. W jakieś olbrzymie wpływy to nie wierzyłem, ale teraz prognozy że zarobi 30 baniek?
No słabo dla producentów, ale ja się cieszę.
Może przestaną kręcić kolejne części wszystkiego co się da.
@Kuba
I jak jest z ta fabuła, słyszałem troche, że film na prawde często daje jakieś twisty i w rzeczywistości trailery nie pokazały nic. Faktycznie? Jest tu cokolwiek czego nie dało się przewidziec wcześniej?
Scenariusz ma swoje wady, ale na szczęście nie jest zrobiony tak, żeby widza zaskakiwać jakimiś twistami. Twist w zasadzie jest jeden, a i to przedstawiony tak, że nie trudno się go domyśleć. Zresztą wydaje mi się, że nie było to intencją twórców.
I bardzo dobrze.
Całość jest dobrą, zamkniętą historią, ale spokojnie ktoś może zrobić kolejny film w tym "uniwersum".
Miejmy nadzieję, że nie wcześniej niż za 15-20 lat :)
No słabo dla producentów, ale ja się cieszę.
Może przestaną kręcić kolejne części wszystkiego co się da.
@Kuba
I jak jest z ta fabuła, słyszałem troche, że film na prawde często daje jakieś twisty i w rzeczywistości trailery nie pokazały nic. Faktycznie? Jest tu cokolwiek czego nie dało się przewidziec wcześniej?
Scenariusz ma swoje wady, ale na szczęście nie jest zrobiony tak, żeby widza zaskakiwać jakimiś twistami. Twist w zasadzie jest jeden, a i to przedstawiony tak, że nie trudno się go domyśleć. Zresztą wydaje mi się, że nie było to intencją twórców.
I bardzo dobrze.
Całość jest dobrą, zamkniętą historią, ale spokojnie ktoś może zrobić kolejny film w tym "uniwersum".
Miejmy nadzieję, że nie wcześniej niż za 15-20 lat :)
Zabili Pana Jezusa i wyłączyli komentarze...
07-10-2017, 19:44 (Ten post był ostatnio modyfikowany: 07-10-2017, 19:51 przez Dr Strangelove.)