(09-10-2017, 11:25)Mierzwiak napisał(a): Zadałem ci konkretne pytania, na które jak widać nie umiesz odpowiedzieć i ratujesz się wycieczką osobistą. Można i tak.Masz w sygnaturze - "Moje posty zawierają opinie"
Otóż może to dla Ciebie będzie zaskoczeniem, ale posty innych użytkowników również zawierają opinie. A definicję opinii chyba znasz.
Moja opinia jest taka: Ryan Gosling nieprzypadkowo został obsadzony w tej roli przez producentów, gdyż jest przystojnym, młodym dobrze zapowiadającym się aktorem, który ma wielką rzeszę fanek, jest celebrytą itp., itd.
To oczywiście nie oznacza, że mam rację, ale taka jest moja opinia.
Wskażesz filmy z Ryanem Goslingiem, również te o dość trudnej i hermetycznej tematyce, którym jego obecność w obsadzie pomogła w box offisie i udowodnisz, że tak właśnie było?
Nie, nie wskażę. To że takich filmów nie było nie oznacza jeszcze, że producenci nie mogli pomyśleć, że udział Goslinga pomoże im w promocji i sprzedaży tego filmu. Krótko mówiąc kręcąc film o androidach nie musieli myśleć zero-jedynkowo.
Ty natomiast tradycyjnie zaczynasz swoje forumowe przesłuchanie w stylu - fakty, adresy, kontakty...
I tyle.
Zabili Pana Jezusa i wyłączyli komentarze...
09-10-2017, 11:39 (Ten post był ostatnio modyfikowany: 09-10-2017, 11:40 przez Dr Strangelove.)