Może zmienili tę scenę po prostu i zrobili jakąś rozpierduchę przed tym pomnikiem Supka? Jeszcze w lipcowym Comic-Con Sneak Peek była ta pierwsza wersja. Żeby było śmiesznej na oficjalnej stronie WB na youtube przy finalnym zwiastunie na początku jest pierwsza wersja Flash'a podczas gdy w dalszej części zwiastuna mamy tę drugą, no śmiech na całego. W lipcowym zwiastunie mamy Flash'a po lewej stronie ekranu i schody po prawej, w finalnym jest na odwrót więc o co kaman to ja nie wiem.
Powinni zatrudnić Nolana abym im zwiastuny robił.
Wiem jedno film utraci główną charakterystyczną cechę Zacka czyli kolorystykę, może się podobać lub nie ale to styl dla jego filmów i tego nie wolno zmieniać no ale mają być kolory bajery jak w Marvelu. Ten drugi Flash kompletnie mi się nie podoba. W finalnym zwiastunie już i tak jest zmiana kolorystyki więc będziemy oglądać film Zacka ale to nie film Zacka, że też on się pod tym podpisał.
Powinni zatrudnić Nolana abym im zwiastuny robił.
Wiem jedno film utraci główną charakterystyczną cechę Zacka czyli kolorystykę, może się podobać lub nie ale to styl dla jego filmów i tego nie wolno zmieniać no ale mają być kolory bajery jak w Marvelu. Ten drugi Flash kompletnie mi się nie podoba. W finalnym zwiastunie już i tak jest zmiana kolorystyki więc będziemy oglądać film Zacka ale to nie film Zacka, że też on się pod tym podpisał.
22-10-2017, 16:07