Ej, ej, ej. Ale bez przesady z tym wszystkim. Ogólnie nie przepadam za MCU (nowi Guardians i Spider są bleee), ogólnie na paru filmach w tym roku się wyżyłem (Death Note, Wieza, Mumia), GoT ostatni sezon jechałem równo z ziemią, Whedona uważam za jednego z największych partaczy siedzących w superhero, Iron Fist to gówno gorsze od Arrowa 4 sezonu. Krytykowałem "Moonlight", nie przepadam za Gibsonem.
Takie przykłady.Jak poszukać znajdzie sie sporo rzeczy które krytykowałem. Inna sprawa, że wolę komentować to co lubie, co mnie jara i do czego chce wracać bo...szkoda mi czasu na pisanie o nic nie wartych (z mojego punktu widzenia) gównach. Wolę też podchodzić do wszystkiego optymistycznie niż jak co poniektórzy wiecznie marudzić i jojczeć ;) I w każdym projekcie chce doszukiwać się plusów, nawet na siłę.
Takie przykłady.Jak poszukać znajdzie sie sporo rzeczy które krytykowałem. Inna sprawa, że wolę komentować to co lubie, co mnie jara i do czego chce wracać bo...szkoda mi czasu na pisanie o nic nie wartych (z mojego punktu widzenia) gównach. Wolę też podchodzić do wszystkiego optymistycznie niż jak co poniektórzy wiecznie marudzić i jojczeć ;) I w każdym projekcie chce doszukiwać się plusów, nawet na siłę.
02-01-2018, 23:05 (Ten post był ostatnio modyfikowany: 02-01-2018, 23:07 przez Kuba.)