To jest lepsze niż Alien Covenant ;) Serio. Może nie domaga tutaj scenariusz, aktorzy i w ogóle logika, ale czułem się jakbym oglądał gorszą wersję Event Horizon. Jeżeli miałbym się już seryjnie do czegoś przewalić to finał, a raczej finał x2
Motyw z ręką akurat mi się podobał bo był...zabawny? Kiedy ostatnio takie coś widzieliście w filmie? Rodzina Adamsów? Evil Dead? ;) Oczywiście ten film straszy okrutnie dokrętkami tylko po to, aby powiązać go z pozostałymi częściami, sceny z mężem były koszmarnie zrealizowane. Reszta natomiast jest po prostu ok, nic wielkiego.
6/10
Motyw z ręką akurat mi się podobał bo był...zabawny? Kiedy ostatnio takie coś widzieliście w filmie? Rodzina Adamsów? Evil Dead? ;) Oczywiście ten film straszy okrutnie dokrętkami tylko po to, aby powiązać go z pozostałymi częściami, sceny z mężem były koszmarnie zrealizowane. Reszta natomiast jest po prostu ok, nic wielkiego.
6/10
Oświadczenie: The Wire jest najlepszym serialem jaki widziałem. Six Feet Under jest na drugim miejscu.
17-02-2018, 20:00
Spoiler