(25-03-2018, 13:54)Kuba napisał(a): Nic takiego nie napisałem.Twierdzisz że realizacyjnie szału nie będzie (a musi być SZAŁ? co to w ogóle znaczy?) i jeszcze sugerujesz że wielkość budżetu ma z tym coś wspólnego. Czyli co, mają za mało $ na wyrenderowanie CG na odpowiednim poziomie czy o co chodzi?
Cytat:Ale serio sadzisz, że uda mu sie zrobić coś co wywoła efekt "wow, o kurde"?Udało mu się to w każdym filmie, w tym w poprzednim Avatarze, dlaczego teraz miałoby się nie udać? A nawet jeśli się nie uda to co z tego? Nie rozumiem stawiania filmowi tego typu dziwacznych warunków. Przypomina mi to trochę masturbowanie się własnymi oczekiwaniami jakie miało miejsce w temacie o Phantom Thread i komiczne umartwianie czy będzie arcydzieło czy prawie arcydzieło LOL Ja tymczasem czekam po prostu na kontynuację jednego z ulubionych filmów, tyle.
Avatar wywołuje u ludzi interesujące reakcje. Nikt nie narzeka że jakaś seria funkcjonuje od lat / dekad i ma już X filmów, ale Avatarowi z jakiegoś powodu odmawia się prawa do posiadania nawet jednej kontynuacji... bo tak? Dzida wam w oko
25-03-2018, 14:25 (Ten post był ostatnio modyfikowany: 25-03-2018, 14:27 przez Mierzwiak.)