(09-05-2018, 13:30)patyczak napisał(a): Ma większy potencjał komercyjny od "The Crown"? No jakoś wcale mi się nie wydaje, ale ok :D
Netflix szasta kasą, ale o 100 mln budżetach (i wyższych - widzę, że "The Crown ma 130, a dla porównania sezon komiksowych seriali Netflixa to średnio około 40) słyszy się w kontekście uznanych nazwisk, ludzi z najważniejszymi nagrodami w branży, z karierą w kinie.
Nie wiem, na razie żadna z informacji, jakie mamy, nie wskazuje mi na to, żeby Netflix celował w poziom "Gry o tron". Obym się mylił.
Edit: Mam nadzieję, że tekst o przypierdalających się pajacach nie był do mnie :/
PS. Czytam, że "The Crown" ma w ogóle największy budżet wśród seriali, więc...
W sumie z tym budżetem Crown to mogłem się rozpędzić bo widzę różne doniesienia. Niektórzy wyrywni wyskakują, że 100 mln było na 1 sezon a inni, że na pierwsze 2-3. Oficjalnej szczegółowej rozpiski chyba nie ma.
Największy budżet serialowy? Mooocno wątpie.
Ale możesz podrzucić linki ze swoich źródeł.
Wiesiek to jednak jest już popularna marka z milionami fanów na całym świecie, zarówno gier jak i książek. Trudno z tym polemizować + to będzie serial fantasy z potworami, czarodziejami i (jak sądze) sporą dawką krwi i cycków. Serio uważasz, że to nie jest większy potencjał komercyjny od biograficznej produkcji o rodzinie królewskiej? :P
@Pelivaron, ale mi serio krytyka nie przeszkadza bardzo, problem mam z tym, że co bym nie napisał to ty i tak będziesz zaczynał od drwin lub personalnych wjazdów. I robisz to regularnie od dawna w więkoszści tematów.Czasami twoje posty to jedynie dopierdolenie się bez jakiejkolwiek uwagi co do przedmiotu dyskusji. Widzisz różnice między swoimi postami a punktującego mnie jeszcze częściej Mierzwiaka, dla przykładu?
09-05-2018, 14:02 (Ten post był ostatnio modyfikowany: 09-05-2018, 14:02 przez Kuba.)