(10-05-2018, 22:19)simek napisał(a):Ja czekam na pierwszy odcinek. Bo nołnejmy to też nie jest wyznacznik przeciez. GOT też przecież mialo w 90% "nołnejmów" w obsadzie.(09-05-2018, 13:17)Kuba napisał(a): Od kiedy Netflix oszczędza na tym co produkuje?Od zawsze? Poza kilkoma flagowymi tytułami w które nie żałował kasy, to Netflix robi letnie serialiki za parenaście, paredziesiąt milionów po to, żeby mieć szeroką ofertę i ja uważam, że Wiedźmin dołączy do tej kategorii, a nie do HoC, Stranger Things, The Crown, Mindhuntera. Jasne, że mogliby przeznaczyć na pierwszy sezon Wiedźmina nawet 200 mln, bo kasy im nie brakuje, ale widocznie ich strategia jest taka, że lepiej za te pieniądze zrobić 6 różnych seriali i ciężko ich za to winić.
Czekamy na ogłoszenie obsady, jak będą noname'y to można chyba się pożegnać z marzeniami o wspaniałej ekranizacji Wieśka.
Ale akurat porządne zainwestowanie w Wieśka byłoby bardzo dobrym pomysłem dla Netflixa, bo tutaj jest potencjał na konkurenta GoT i hit pokroju ST, HoC, itp. No i marka też już jakaś jest przecież.
11-05-2018, 01:19