Czy wy naprawdę nie przesadzacie z tym pokrzywdzeniem starej obsady? I co znaczy skończenie z klasycznymi bohaterami w najgorszy możliwy sposób? Jak powiedziałem, nie rozumiem zarzutów wobec Luka, ale jak tam chcecie , nie zmienia to jednak faktu, że Hamill nigdy nie dostał u Lucasa tak dużo do zagrania ani nigdy tak nie zagrał z jego strony perfekcyjne pożegnanie. Han? Jakoś trudno wyobrazić mi sobie ciekawsze pożegnanie dla tej postaci niż śmierć przy próbie ocalenia duszy własnego dziecka (również po najlepiej zagranym Hanie Forda). O pożegnaniu Lei trudno mówić bo tutaj niestety, ale nikt nie miał wpływu na śmierć aktorki.
Ktoś się naprawdę spodziewał, że te postacie skończą dobrze? Lucas zakazał zabijać Wielką Trójkę głównie dlatego żeby mieć z kim kręcić 3 trylogię.
Mam szczerą nadzieję, że zrezygnują na zawsze z Epizodów po IX i skupią się na innych seriach nie pogardzę historią skupiona tylko na Kylo, kto wie, może gdzieś po za Galaktyką. Dla mnie generalnie Kylo>> wszyscy z filmów SW i dla jego samego będę z ciekawości obserwował wszystko co Disney zapowie.
Ktoś się naprawdę spodziewał, że te postacie skończą dobrze? Lucas zakazał zabijać Wielką Trójkę głównie dlatego żeby mieć z kim kręcić 3 trylogię.
Mam szczerą nadzieję, że zrezygnują na zawsze z Epizodów po IX i skupią się na innych seriach nie pogardzę historią skupiona tylko na Kylo, kto wie, może gdzieś po za Galaktyką. Dla mnie generalnie Kylo>> wszyscy z filmów SW i dla jego samego będę z ciekawości obserwował wszystko co Disney zapowie.
28-05-2018, 22:22 (Ten post był ostatnio modyfikowany: 28-05-2018, 22:23 przez Kuba.)